Contact Almelo

iPhone reparatie almeloFixjeSamsung is de plek waar je moet zijn met je defecte Samsung. Meestal kunnen wij de reparatie van je Samsung direct oplossen terwijl je een kopje koffie drinkt. De reparaties zijn meestal binnen 30 minuten gerepareerd en tijdens de reparatie kun je gewoon meekijken.

Alle Samsung reparaties voeren wij uit met Samsung onderdelen van hoge kwaliteit, de reparatie wordt uitgevoerd door een reparatie specialist met veel ervaring, zo ben je er zeker van dat je Samsung goed wordt gerepareerd! Wacht niet langer en maak direct een afspraak bij FixjeSamsung wanneer het je uit komt!

FixjeSamsung is ook goed bereikbaar voor klanten uit Wierden, Borne, Tubbergen en omgeving.

Contact gegevens Samsung reparatie Almelo:

E-mail: info@fixjesamsung.nl
Afspraak maken voor reparatie: 0657115352
Webshop klantenservice: 0546-862834
Naam: FixjeSamsung
Adres: Virulyweg 21-D
Postcode en plaats: 7602 RG Almelo
KVK nummer: 59689471
BTW: NL853605749B01
IBAN: NL09 RABO 0149 6905 84

Waarom FixjeSamsung?

Klaar terwijl u wacht
Vakkundige reparateur specialist
Hardware en software specialist
 No cure, no pay
Waterschade specialist
 Hoge kwaliteit Samsung onderdelen

Onze missie

De missie van FixjeSamsung is om de beste kwaliteit te leveren voor de juiste prijs, zo betaal je nooit te veel.  Er wordt alleen gerepareerd met hoge kwaliteitSamsung onderdelen. Naast reparaties hebben wij ook een website waarmee je zelf je Samsung kunt repareren, we maken gratis reparatie handleidingen zodat je stap voor stap kunt zien hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren. Mede hierdoor hebben wij erg veel kennis over alle problemen aan je Samsung