Reparatie tarieven

Is je Samsung defect en wil je dit laten repareren door FixjeSamsung? In meeste gevallen kan je gewoon wachten tijdens de reparatie en zit er op elke reparatie ook nog eens 6 maand garantie. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoge kwaliteit Samsung onderdelen, zo behoud je de kwaliteit die je gewend bent.

No cure, no pay!

FixjeSamsung rekent voor geen enkele reparatie onderzoekskosten. Dit houdt in dat wanneer we je Samsung niet kunnen repareren, je ook helemaal niets betaalt! Gelukkig kunnen wij in de meeste gevallen je Samsung gewoon repareren.

 

Specifieke reparatie mogelijkheden:

Software herstel

Heb je problemen met de software van je Samsung? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met de software specialist kunnen wij in de meeste gevallen je software probleem oplossen.

Waterschade aan je Samsung?

Heeft je Samsung waterschade opgelopen omdat die bijvoorbeeld in het water is gevallen? In de meeste gevallen kunnen wij deze waterschade repareren met behulp van speciale apparatuur. Het is belangrijk dat je na de komst van de waterschade zo snel mogelijk langskomt want hoe sneller je langskomt, hoe groter de kans is dat wij het de waterschade kunnen repareren.

Is je Samsung reparatie verzekerd?

In veel gevallen is je Samsung reparatie gewoon verzekerd. Wij raden aan om voor de reparatie altijd contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij zodat je precies weet of je hiervoor in aanmerking komt. Ook is het mogelijk om een schade rapport van je Samsung op te stellen wanneer je dit nodig hebt voor de verzekering.