Lancering FixjeSamsung

Fixjesamsung sliderMet de komst van FixjeSamsung is het vanaf nu mogelijk om zelf je Samsung te repareren. In de toekomst zullen er dagelijks nieuwe reparatie handleidingen verschijnen met in elke handleiding ook een uitgebreide video. Met behulp van deze reparatie handleiding is het mogelijk om zelf je defecte onderdelen van je Samsung te vervangen voor nieuwe onderdelen. In elke handleidingen laten we je stap voor stap zien hoe je het helemaal zelf kunt repareren.

Zelf repareren met FixjeSamsung

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun Samsung te repareren. Na het concept van FixjeiPhone (inmiddels de grootste iPhone reparatie website van de Benelux) kregen wij regelmatig de vraag of wij dit concept ook niet wilde doorvoeren voor Samsung dat wij besloten hebben om ons naast iPhone ook een nieuwe website te starten wat zich volledig op Samsung reparaties richt.

Net als bij FixjeiPhone zullen wij je op de hoogte houden van alle reparatie nieuws en alle handleidingen ontwikkelen zodat je helemaal zelf je Samsung kunt repareren.

Samsung onderdelen van hoge kwaliteit

Naast het aanbieden van de gratis reparatie handleidingen zullen wij ook Samsung onderdelen gaan verkopen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat je reparatie kunt uitvoeren met goede onderdelen. Door groot in te kopen kunnen wij de laagste prijs garanderen en daarnaast ook nog een topproduct.

Vragen?

Heb je vragen over FixjeSamsung of over de reparatie handleiding of Samsung onderdelen? Neem dan contact met de klantenservice op, zij kunnen je antwoord geven op al je vragen!

Wij wensen je veel reparatie plezier!

Over Davey

Davey Groothedde is Samsung reparateur en mede eigenaar bij FixjeSamsung.nl, Davey is gespecialiseerd in elk type Samsung en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *